Floradix Защита за сърцето

Билково-плодов еликсир за сърце, 250мл

Препоръчителна цена: 29.95 лв

  • глог
  • витамин В1
  • магнезий
  • червено грозде и нар
  • билки и плодове

Обща информация

 

Floradix Защита за Сърцето е уникална формула, която „обгрижва“ сърцето по няколко начина. Много специален билково-плодов еликсир за сърцето – изключително ефективна формула. Съдържа вещества, които се грижат за сърдечната дейност, за сърцето като мускул, за кръвоносните съдове и за пречистването на кръвта.
Floradix Защита за Сърцето е със съдоразширяващ ефект, може да понижи кръвното налягане.

Начин на употреба/Дневна доза

 

Важно при употреба

След отваряне продуктът се съхранява задължително в хладилник, тъй като поради естествените съставки, плодовите сокове и липсата на консерванти, на топло място сиропът ферментира. Използва се в рамките на 4 седмици.
Не пийте директно от шишето. Използвайте мерителната капачка, за да избегнете внасянето на бактерии, които могат да доведат до ферментация.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Начин на употрeба:

20мл на ден, препоръчително на гладно.
Не се препоръчва за деца
За възрастни – 20мл на ден на гладно
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Хранителните добавки не бива да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене.

Показания за употреба

 

Препоръки за прием:

Floradix Защита за Сърцето е билково-плодов еликсир за сърце с многостранно действие. Внимателно подбрани билки, плодове(между които глог, нар), витамини(витамин Е) и магнезиий са комбинирани помежду си във високоефективна формула за ежедневна употреба при необходимост.

За кого е подходящ Floradix Защита за сърцето?

Floradix Защита за Сърцето е изключително подходяща добавка за активно спортуващи, атлети.
При първите неразположения свързани със сърдечните функции, при натоварена сърдечна дейност поради лошо хранене и заседнал начин на живот.
Много подходящ и за пушачи, навик, който допълнително натоварва сърцето.
Floradix Защита за Сърцето НЕ е подходящ по време на бременност и кърмене.
Да се съобрази приема на Floradix Защита за Сърцето ако се използват други мегикаменти за сърце.

Състав

 

Какво съдържа Floradix Защита за сърцето?

В билково-плодовата формула на Floradix Защита за Сърцето изключително внимателно са подбрани растителни компоненти, витамини и минерали с разнопосочно действие върху сърдечно-съдовата система. Това прави Floradix Защита за Сърцето билково-плодов еликсир с комплексна грижа за сърдечната дейност.

Съставки:

Пулп от плодове на глог (32%); вода; магнезиев глюконат; концентрат от грозде (6.8%); екстракт от рожков; концентрат от кайсии; концентрат от нар (4%), манго и ябълки; магнезиев хидроген цитрат; натурални аромати; естествени оцветители: екстракт от боровинки и моркови; екстракт от гроздови люспи(0.4%); концентрат от сок лимон, витамин Е(алфа-токоферол ацетат); витамин В1 (тиамин хидрохлорид)

За 100ml

За 20ml

енергия

155kcal

31kcal

протеини

<0,5g

<0,1g

въглехидрати

37.5g

7,5g

мазнини

<0,5g

<0,1g

магнезий

945mg

189mg (50% ПДД*)

витамин Е

50mg

10mg (83% ППД*)

витамин В1

5.5mg

1,1mg (100% ППД*)

*ПДД препоръчителна дневна доза в ЕС

Какво НЕ съдържа Floradix Защита за сърцето?

Floradix Защита за Сърцето не съдържа изкуствени подсладители, добавена захар, химически консерванти, втвърдители, овкусители, оцветители, алкохол, ядки, лактоза, млечни продукти, животински продукти, мая, глутен

Принципи на действие

 

Уникалното на този продукт е съчетаването на плодови сокове с билкови извлеци, които стимулират храносмилането и така гарантират максималното усвояване на активните вещества.

Floradix Защита за Сърцето е билково-плодов еликсир за сърце с комплексна грижа.

Floradix Защита за сърцето съдържа витамин B1, който допринася за нормалната сърдечна функция.

Магнезият от своя страна допринася за нормалната функция на мускулите и нервната система. В този смисъл той се грижи за сърцето като орган – мускулна тъкън.
Магнезият още има леко съдоразширяващо действие, с което нормализира кръвното налягане, в случаите, когато причина за високото кръвно са стеснените кръвоносни съдове.

Продуктът съдържа още плодове глог – най-популярната билка пригрижата за сърцето. Растението глог е защитило във времето лечебните си свойства и към днешна дата е медицинско растение. Листата му могат да бъдат влагани единствено в лекарства, поради което във Floradix Защита за Сърцето са използвани плодове глог.

Червено грозде и нар са два силни естествени антиоксиданта, едни от най-богатите на полифеноли (естествено съдържими), които пък имат пряко отношение към пречистването на кръвта.

Не на последно място – витамин Е – още един силен естесвен антиоксидант, който се грижи за съцето.

Друго много ценно качество на Floradix Защита за Сърцето е течната й форма – не натоварва храносмилането и полезните вещества се усвояват много по-лесно от организма, по-бързо достигат до кръвта, а от там и до всички органи и системи.

Взаимодействия/Странични ефекти

 

Floradix Защита за Сърцето има съдоразширяващо действие, да се има предвид ако се вземат други медикаменти с такава цел.
Винаги се консултирайте с кардиолог ако приемате други лекарства за сърдечно-съдовата система.