Floradix Alpenkraft

Билков еликсир с билки, мед и малцов екстракт, 250мл

Препоръчителна цена: 21.95 лв

  • билки
  • етерични масла
  • мед
  • малцов екстракт

Обща информация

“Alpenkraft” преведено би означавало „Алпийска сила“.
Floradix Alpenkraft – комбинация от билки в помощ при грижата за гърлото. Съдържа екстракти и дестилати от мащерка, анасон, копър, пача трева и съставки като евкалиптово масло – препоръчително е също за певци и говорители, хора в директен контакт с цигарен дим, прах, индустриални газове.

Начин на употреба/Дневна доза

Важно при употреба

След отваряне продуктът се съхранява задължително в хладилник, тъй като поради естествените съставки, плодовите сокове и липсата на консерванти, на топло място сиропът ферментира. Използва се в рамките на 4 седмици.
Не пийте директно от шишето. Използвайте мерителната капачка, за да избегнете внасянето на бактерии, които могат да доведат до ферментация.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Начин на употрeба:

Този продукт е препоръчително да се взема, като се задържи за известно време в устната кухина, преди преглъщане. По този начин се убиват микробите в устата, създава се фин предпазен филм в устната кухина и се освобождават етеричните масла.

Възрастни и деца над 6год. – 10мл 3 до 5 пъти дневно.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Хранителните добавки не бива да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене.

Показания за употреба

Препоръки за прием:

Floradix Alpenkraft комбинира доказани във времето билки за успокояване на гърлото, дихателните пътища. Един от продуктите, който се използва за кратко време при необходимост, не е нужен курс от 2-3 месеца. Препоръчително е да се взема на малки дози няколко пъти на ден. За максимален ефект задръжте количеството Alpenkraft в устата си преди да преглътнете. По този начин ще „дезинфекцирате“ устната кухина и ще позволите да се освободят етеричните масла. Преглътнете бавно за да позволите на продукта да премине по гърлото Ви.

За кого е подходящ Floradix Alpenkraft?

Floradix Alpenkraft е билков еликсир с грижа за гърлото и дихателните пътища. Успокоява гърлото, белите дробове, може да помогне и при кашлица. Подходящ е при настинки, при суха и влажна кашлица.
Много подходящ продукт за професионални говорители и певци, хора изложени на цигарен и/или индустриален дим.

.

Състав

Какво съдържа Floradix Alpenkraft?

Floradix Alpenkraft е билков еликсир с мед и малцов ектракт за успокояване на гърлото. Комбинация от глижливо подбрани билки за успокояване на дихателните пътища и белите дробове. Мед и малцов екстракт за подсилване на ефекта.

Съставки:

Воден екстракт и дестилат (33,4%) от: мащерка; лайка цветове; лайм цветове; анасон; кимион; копър; хмел (шишарки); пача трева; Захароза; Мед; Малцов екстракт от ечемик; Етанол(<1.2% v/v); Екстракт от джудже планински бор; Екстракт женско биле; Сгъстител: натриев алгинат; Комбинация от есенциални масла (0,114 %) от: масло от джудже планински бор; масло от звезден анасон; масло от копър; масло от лимон; евкалиптово масло; масло мента.

За 30ml За 40ml За 50ml За 100ml
енергия 92.7kcal 123.6kcal 154.5kcal 309 kcal
протеини <0.3g <0.4g <0.5g <1g
въглехидрати 22.5g 30g 37.5g 75g
мазнини <0.3g <0.4g <0.5g <1g

Какво НЕ съдържа Floradix Alpenkraft?

Floradix Билкова Кръв не съдържа химически консерванти, втвърдители, овкусители, оцветители, ядки, лактоза, млечни продукти, животински продукти.

Принципи на действие

Уникалното на този продукт е съчетаването на грижливо подбрани билкови екстракти и етерични масла в комбинация с мед и ечемичен малц в течна форма за бързо действие.
Използваните билкови екстракти: мащерка, лайка, лайм-цветове, анасон, кимион, копър, хмел, пача трева. Доказали свойствата си да успокояват дихателните пътища. С антибактериалните си свойства „дизенфекцират“ устната кухина и гърлото.
Етеричните масла много бързо повлияват сухата кашлица, като въздействат директно върху мозъка.
При влажна кашлица Floradix Alpenkraft има способността да разбива секрета в белите дробове. Билковият еликсир не е отхрачващ продукт, не предизвиква позиви за кашлица, но раздробявайки секрета в белите дробове, значително улеснява изхвърлянето му.
Floradix Alpenkraft създава защитен филм в устната кухина, добре е да се изчака след използване на продукта да не пие/яде веднага след употрбата на Floradix Alpenkraft.

Взаимодействия/Странични ефекти

Да не се превишава препоръчителната дневна доза, поради наличието на етерични масла.
Продуктът може добре да се комбинира с отхрачващ такъв за комплексна грижа при влажна кашлица. .