Floradix Immune Support

Подкрепа на имунитета, 250мл

Течна формула с витамин D, C, B12, B6, селен, цинк и билков екстракт с ехинацея.

Препоръчителна цена: 25.99 лв

 

  • за укрепване общото състояние на организма;
  • при стрес и психическо напрежение;
  • при остри форми на грип и други простудни заболявания;
  • за повишаване на имунологичните способности на организма.

Обща информация

Полезно е да поддържаме защитните сили на тялото си през цялата година!

Floradix Immune Support се базира на воден билков екстракт от избрани растения с ехинацея и смес от концентрати на плодови сокове, които му придават приятен плодов вкус. Съдържа витамини и минерали за подкрепа на имунната система.

Билково – плодовият еликсир, помага в борбата с инфекциите и болестите. Той стимулира производството на интерферони и интерлефкини, които са отговорни за повишаването на имунитета.

Приемайки тази хранителна добавка, ще увеличите противовъзпалителния отговор и устойчивостта си на стресови ситуации. Всеизвестен факт е, че иимуностимулиращите добавки подобряват способността за адаптиране към тях. Те могат да намалят негативните ефекти на стреса върху имунната система и да помогнат за балансиране на нивата на стресови хормони, като кортизол.

Floradix Immune Support  въздейства върху общото здравословно състояние, като помога да се чувстваме по-добре, повишава енергията, намалява умората и поддържа имунна система в оптимално състояние.

Начин на употреба/Дневна доза

Важно при употреба

След отваряне продуктът се съхранява задължително в хладилник, тъй като поради естествените съставки, плодовите сокове и липсата на консерванти, на топло място сиропът ферментира. Използва се в рамките на 4 седмици.
Не пийте директно от шишето. Използвайте мерителната капачка, за да избегнете внасянето на бактерии, които могат да доведат до ферментация.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Начин на употрeба:

Възрастни и деца над 12 години: 20 ml веднъж дневно, за предпочитане по време на хранене.

Разклатете добре бутилката преди употреба. Използвайте предоставената мерителна чашка.

Хранителните добавки не бива да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене.

Показания за употреба

Препоръки за прием:

Грижата за имунитета не бива да се свежда до определен период от годината. Препоръчително е да се взимат меки в зависимост от индивидуалната нужда.

  • Ако сте изложени на увеличен риск от инфекции, например по време на грипен сезон или вирусни епидемии е добре, да се приемат хранителни добавки в подкрепа на имунна система.
  • Стресът също оказва неблагоприятно въздействие върху организма. Ако сте подложени на значителен стрес, както емоционален, така и физически, Floradix Immune Support  може да осигури силна и балансирана имунна функция.
  • През променливите сезони, когато има вариации във времето и околната среда, имунната система е изправена пред предизвикателства и има нижда от допълнителна подкрепа.
  • Ако имате хронични заболявания или условия, които водят до намалена имунна функция, хранителните добавки, като Immune Support са безценни за подобряване на имунна система и намаляване на риска от инфекции.

За кого е подходящ Floradix Immune Support?

Хора от всяка възраст (над 12г) могат да се възползват от ползите на Floradix Immune Support. Той е изключително подходящ при слаб имунитет. В период на чести респираторни инфекции, простуди или други заболявания.

Билко-плодовият еликсир на Floradix, успешно помага на възрастни хора. С годините имунната система може да става по-слаба и по-уязвима. Тогава има необходимост от хранителнителни добавки за имунитет, които подпомагат и поддържат здрав имунен отговор.

Floradix Immune Support е особено подходящ при хора, изложени на висок риск от инфекции. Ако сте изложени на такъв риск поради работата си (например медицински специалисти, грижи за болни хора) или се намирате в обществени пространства с близък контакт (например пътувания), еликсирът ще помогне да се подкрепи имунна система и да се намали вероятността от заболявания.

Състав

Какво съдържа Floradix Immune Support?

В допълнение към витамините, селенът и цинкът, Floradix Immune Support съдържа също грижливо подбрани билки като ехинацея, мента и маточина, които спомагат за запазването на здраво храносмилане и подпомагат имунната система. тялото.

Съставки:

Воден билков екстракт (52 %) от: билка ехинацея (24 %) (Echinacea purpurea), маточина лист (Melissa officinalis), ябълка плод (Malus domestica), мента лист (Mentha x piperita), градински чай лист (Salvia officinalis), розмарин лист (Rosmarinus officinalis), шипка люспа (Rosa canina). Смес от концентрати от плодови сокове (35 %) от: круша, бъз, нар, къпина, морков, ацерола. Вода, екстракт от ябълка и слива, сгъстител: смола от рожков, витамин С (L-аскорбинова киселина), витамин Е (като D-алфа токоферил ацетат), цинк (като цинков цитрат), витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид), селен (като натриев селенат), витамин D (холекалциферол), витамин В12 (метилкобаламин).

 

Какво НЕ съдържа Floradix Immune Support?

Floradix Immune Support не съдържа химически консерванти, втвърдители, овкусители, оцветители, алкохол, ядки, лактоза, млечни продукти, животински продукти, глутен.

Принципи на действие

Уникалното на този продукт е съчетаването на плодови сокове с билкови извлеци, които стимулират храносмилането и така гарантират максималното усвояване на витамините.

Floradix Immune Support е формула със синергично действие. Осемте основни витамина са в комбинация с плодови сокове и билкови извлеци, която комбинация е имуностимулант за тялото.

Витамин D3: допринася за нормалната функция на имунната система, за поддържане на костите и мускулната функция.

Витамин С: допринася за нормалната функция на имунната система, за намаляване чувството на отпадналост и умора и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Витамин В12: допринася за нормалната функция на имунната система, за нормалното функциониране на нервната система и за намаляване чувството на отпадналост и умора.

Витамин B6: допринася за нормалната функция на имунната система, за нормалната функция на нервната система и за нормалното образуване на червени кръвни клетки.

Селен: допринася за нормалната функция на имунната система и за поддържането на здрава коса и нокти.

Цинк: допринася за нормалната функция на имунната система и за нормалната когнитивна функция.

Билковите извлеци съдействат за нормалното храносмилане.

Плодовите концентрати са източник на витамини, минерали и приятния сладък, плодов вкус на Floradix Immune Support.

Друго много ценно качество на Floradix Immune Support е течната му форма – това практически не натоварва храносмилането, витамините се усвояват много по-лесно от организма, по-бързо достигат до кръвта, а от там и до всички органи и системи.

Взаимодействия/Странични ефекти

Floradix Immune Support е добре да се приема след хранене.